Ευρωπίεση για το δεκάρι! Πώς «ψήνει» ο Λουτσέσκου τον Τζοβίνκο

Metrosport Team30 Αυγούστου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης-Κώστας Πετρωτός

Ωρες αγωνίας για την μεταγραφή του δεκαριού-περιφερειακού στον ΠΑΟΚ. Τόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τα στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ που συλλέγουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής δουλεύουν πυρετωδώς και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και πολύ συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό. Στον μηχανισμό του ΠΑΟΚ δημιουργεί πίεση για άμεση εξεύρεση λύσης και το deadline της UEFA (βάσει του κανονισμού του Conference League) για την δήλωση της λίστας των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην φάση των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει τα ονόματα μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να είναι ενισχυμένος στα ευρωπαϊκά ματς με δεκάρι-περιφερειακό επιθετικό, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει μέχρι τότε και τυπικά την μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», μέσα στην ημέρα θα γίνουν τελικές επαφές μεταξύ του Σαββίδη και του Λουτσέσκου και ανάλογα με την εξέλιξη στο θέμα του Τζοβίνκο θα παρθεί και η οριστική απόφαση για την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Το «ψηστήρι» του Λουτσέσκου στον Τζοβίνκο

Ο Ιταλός είναι η πρώτη προτεραιότητα, το έχουμε γράψει πολλάκις, και σύμφωνα με όσα πληροφορείται η «Μ», ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον προσεγγίσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Πατά πάνω στην φιλοδοξία του να κατακτά τρόπαια που ενισχύθηκε στην κοινή παρουσία τους στην Αλ Χιλάλ και φροντίζει συνεχώς να του υπενθυμίζει ότι ο ΠΑΟΚ του δίνει αυτή την δυνατότητα. Ο 35χρονος άσος θέλει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά αν προτάξει την προοπτική για τίτλους, τότε μπορεί να έρθει στα «θέλω» του ΠΑΟΚ.

Οι άλλες περιπτώσεις

Χθες, εξάλλου διέρρευσαν και άλλες περιπτώσεις, πλην του Πέρεθ. Το όνομα του Χαβιέ Παστόρε διαψεύσθηκε ότι απασχολεί από τα γραφεία της Τούμπας, ενώ χθες το βράδυ κυκλοφόρησε το όνομα του Φρανσίσκο Λεονέλ Λίμα Σίλβα Μασάντο ή αλλιώς «Τσικίνιο» που ανήκει στην Μπενφίκα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, έχει προταθεί (είναι εκτός λίστας σκάουτινγκ) και θα αξιολογηθεί, αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύσκολη περίπτωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.