Διπλό όραμα Σαββίδη: ΕυρωΠΑΟΚ και Νέα Τούμπα

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Ο αήττητος περσινός τίτλος και το νταμπλ με το οποίο έκλεισε η σεζόν αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ επί Ιβάν Σαββίδη. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ από το βράδυ της φιέστας με τον Λεβαδειακό είχε μιλήσει για την αρχή των μεγάλων επιτευγμάτων του ΠΑΟΚ βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη και αντιλαμβανόμενος πόσο μεγάλη είναι η δυναμική της ομάδας του. 

Το χρήμα που διαθέτει σε συνδυασμό με την απίστευτη ώθηση που δίνουν οι οπαδοί στην ομάδα, του δημιουργούν την υποχρέωση να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδό της και να στοχεύσει και σε μεγαλύτερους στόχους. Και μπορεί η φετινή χρονιά να μην είχε την εξέλιξη που και ο ίδιος θα ήθελε, ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το όραμά του. 

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει όσο τίποτα άλλο να δει δύο στόχους να πετυχαίνει ο Δικέφαλος: Μεγάλες ευρωπαϊκές διακρίσεις και παρουσία σε ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο. Και για τα δύο έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή να δουλέψει όλος ο μηχανισμός του συλλόγου. 

Φρόντισε να δώσει εντολή στον Αμπέλ Φερέιρα να αρχίσει από τώρα τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και παράλληλα να αρχίσουν οι κινήσεις για τον εξορθολογισμό του ρόστερ (και του μπάτζετ). Παράλληλα, έχει ζητήσει να τρέξουν οι διαδικασίες για την νέα Τούμπα.

Φεύγει με εντολή του πρωθυπουργικού γραφείου ο φάκελος στο Περιβάλλοντος

Για το θέμα της Νέας Τούμπας υπάρχει μία σοβαρή εξέλιξη την οποία αποκαλύπτει η «Μ» σήμερα. Με εντολή που δόθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και βλέποντας ότι το γραφείο Μητροπολιτικού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης κωλυσιεργούσε, οι τρεις φάκελοι με τις περίπου 1000 σελίδες του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας φεύγουν άμεσα για την Αθήνα, για να πάνε στο υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Η εντολή δόθηκε από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου που θα τρέξει τις διαδικασίες μέχρι την Δημόσια Διαβούλευση. Ωστόσο, λέγεται ότι υπήρξε παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη που διαπίστωσε ότι υπήρξε στασιμότητα. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ που η διαδικασία για την έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου μπαίνει στη τελική ευθεία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.