Ευρωπαίοι... «χωριάτες»

Νίκος Κουλιανός03 Μαρτίου 2021

Φουλ δράση ανά την Ευρώπη, καθώς έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία και σημαντικά παιχνίδια κυπέλλου στις υπόλοιπες χώρες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε!

- ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Ο κατήφορος για τις «λεπίδες» δεν έχει τελειωμό και απλά περιμένουν το…μοιράιο να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά. Δεν μπορεί να σκοράρει στα τρία τελευταία ματς και η ψυχολογία της βρίσκεται στο ναδίρ. Στον αντίποδα η Βίλα προέρχεται από μεγάλο διπλό επί της Λιντς και δείχνει ότι μπορεί να βάλει τον πήχη ψηλότερα. Θα ψάξει μια νίκη με άρωμα Ευρώπης απέναντι στην Σέφιλντ που είναι του χεριού της, ειδικά αν οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή του παιχταρά Γκριλις, διπλό!

- ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΝΑΠΟΛΙ: Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι αυτό ,καθώς συγκρούονται δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία που θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Σασουόλο μετρά απανωτά γκολ γκολ και over τον τελευταίο μήνα, ενώ η Νάπολι μετά τον ευρωπαικό της αποκλεισμό οφείλει να κυνηγήσει την πρώτη τετράδα μέχρι τέλους! Τα προβλήματα για τον Γκαζτούζο στην άμυνα και πάλι αρκετά καθώς θα λείψουν οι Κουλιμπαλί και Μανωλάς, όπως και ο Οσιμέν μπροστά. Προβάδισμα στο g/g+over!

- ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Η Ανκαραγουτσού δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποδα. Η ομάδα του Καραμάν συμπληρωσε 6 ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται κολλημένη στην τελευταία θέση τυ πρωταθλήματος. Στον αντίποδα η Γαλατά κερδίζει …σβηστά το τελευταίο διάστημα και συνπλήρωσε αισίως 6 σερί νίκες! Χωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, ενώ η απουσία του αρχισκόρερ Πειντσιλ είναι σημαντική για τους γηπεδούχους. Το διπλό συνδυαστικά με το under 3.5, έχει αξία!

- ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ντέρμπι κορυφής είναι αυτό με τις δύο ομάδες να δείχνουν σε καλή κατάσταση.Η Νόργουιτς έχει την έδρα και την δεδομένη ποιότητα, ωστόσο το ματς με την Μπρέντφορντ έχει βαθμό δυσκολίας και υπό προυποθέσεις μπορεί να μην χαλαστεί και με την ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση, το 1χ+over 1.5 έχει αξία, για δύο λόγους, πρώτον γιατί θεωρώ ζόρικο σενάριο το 0-0 και συνάμα καλύπτουμε και το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να βολευτούν με τον ένα βαθμό.

- ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ: Μετά από 4 νικηφόρα αποτελέσματα η Γουότφορντ προσγειώθηκε απότομα και γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με την Μπορνμουθ! Έχει βατό ματς με την Γουίκομ για να επιστρέψει στα τρίποντα,που θα την κρατήσουν ζωντανή στην μάχη της ανόδου.Ο άσος συνδυαστικά με το under 3.5 (2.05), έχει αξία καθώς η Γουίκομ εκτός έδρας σκοράρει με αίτηση!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.