Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου- Καραλής: «Θα κυνηγήσω το ατομικό ρεκόρ»

Παναγιώτα Χαλκιά04 Μαρτίου 2023

Με άνεση και καθαρά άλματα πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη ο Εμμανουήλ Καραλής. 

Ο αθλητής μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι η διάκριση του Ανδρικόπουλου του έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο και θα επιδιώξει και εκείνος να βρεθεί στο βάθρο και να κάνει και ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Ξύπνησα το πρωί στις 5 και διαβάζω πως ο Νίκος πήρε μετάλλιο. Αυτό πέρα από χαρούμενο με έκανε να έχω κι ένα έξτρα κίνητρο για τη σημερινή μου παρουσία, γιατί ξέρω πως όπως οι περισσότεροι αθλητές έχει περάσει και αυτός δύσκολα για να φτάσει στη διάκριση. 

Νιώθω πως είμαι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο αγώνισμα μου και πως ήρθε η σειρά μου να κυνηγήσω την παρουσία μου στο βάθρο των κορυφαίων διοργανώσεων. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος, καθώς και οι οχτώ που μετέχουν είναι ικανοί να φτάσουν ψηλά. Μπορεί να λείπει ο Ντουπλάντις, όμως, αυτό δε σημαίνει κάτι. Στον τελικό θα είμαστε ακόμη πιο επικίνδυνοι, δε βγάζω κανέναν εκτός. 

Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κυνηγήσω ένα ατομικό ρεκόρ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά με τους Γιώργο Πομάσκι, Χάρη Καραλή και τον Πολωνό Μαρσίν. Από το το 5,80 μ. και πάνω θεωρώ πως μπορούν να παίξουν τα μετάλλια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.