Ευρωλίγκα: Γιατί ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία;

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη (14/3) για την Ευρωλίγκα με 71-65 στο "ΣΕΦ", ωστόσο παρότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια και το ίδιο ρεκόρ νικών-ηττών οι "πράσινοι" φαίνονται πάνω από τους Πειραιώτες στη βαθμολoγία.

Οι δύο "αιώνιοι" "συγκατοικούν" στο 18-11, μαζί με τη Φενερμπαχτσέ διαμορφώνοντας τριπλή ισοβαθμία. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει 2-0 κόντρα στους πράσινους και 0-1 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ενώ αυτό του Εργκίν Αταμάν έχει μία νίκη και μία ήττα κόντρα στην τουρκική ομάδα (χωρίς να καλύψει την ήττα του στον πρώτο γύρο).

Στο επίσημο site της η Ευρωλίγκα παρουσιάζεται το "τριφύλλι" στην 4η θέση, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί και τη Φενέρ να βρίσκεται στην 6η θέση. Αυτό συμβαίνει διότι, οι νίκες μεταξύ των ομάδων δεν υπολογίζεται μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα ματς μεταξύ των συλλόγων που ισοβαθμούν.

Από τη στιγμή, που εκκρεμεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού και της Φενερμπαχτσέ (είναι προγραμματισμένο για τις 12 Απριλίου στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής) στη βαθμολογια θα συνυπολογίζεται η διαφορά πόντων.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.