Ευρωεκλογές: Δύο δημοσιογράφοι του ALPHA στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Metrosport Team02 Απριλίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσίασε τη δεύτερη λίστα των προκριματικών εκλογών και σε αυτή βρίσκονται δύο δημοσιογράφοι του Alpha, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν από τα τηλεοπτικά πλατό στην Ευρωβουλή. 

 Ο λόγος για τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο οποίος συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα που βρίσκεται στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την πρώτη ημέρα του «Happy Day» τον Μάρτιο του 2014. 

 Αυτό που μένει να δούμε είναι πότε θα αποχωρήσουν οι δύο δημοσιογράφοι από τα πόστα τους στις δύο επιτυχημένες εκπομπές του Alpha, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της προεκλογικής τους εκστρατείας.

 Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

 Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές 2024 του ερχόμενου Ιουνίου, καθώς και ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. 

 Μπορεί το όνομά του να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από το κόμμα, όμως, είναι δεδομένη η υποψηφιότητά του, την οποία επιβεβαίωσε προς τα τέλη Φλεβάρη και ο ίδιος στην κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών όπου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος. 

Ειδικότερα, ο ίδιος ανέφερε: «Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός βρε παιδιά. Πρέπει να πάμε κάπου εκεί, τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.