Ευρωεκλογές: Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δημοκρατία

Metrosport Team15 Απριλίου 2024

Σε... ρυθμούς Ευρωεκλογών κινούνται και πάλι από σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου το απόγευμα στο Ωδείο Αθηνών. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί εάν τελικά συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο Φρέντι Μπελέρης που παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Χειμάρας.

Το πρωί του Σαββάτου ο γιος του Πέτρος είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη. Η κατάσταση δεν ξεκαθάρισε ούτε σε αυτή την επαφή, αν και είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει προοπτική υποψηφιότητας του γιου του Φρέντι Μπελέρη.

Υπάρχει ωστόσο και μία... έκπληξη της τελευταίας στιγμής και αφορά την υποψηφιότητα πολύ γνωστής παρουσιάστριας. Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη που φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πολιτική σκηνή. Η ΝΔ έχει ως αυτή την ώρα ανακοινώσει 32 ονόματα υποψηφίων, με τελευταίο αυτό του Γιώργου Αυτιά. Η σίγουρη προσθήκη της Ελεονώρας Μελέτη αφήνει άλλα 9 κενά στο παζλ και μένει να φανεί αν θα προστεθεί και αυτό του κ. Μπελέρη. 

Κατά τα άλλα, αναμένονται δύο ακόμα υποψηφιότητες από τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Ανδρέα Ζαμπούκα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Καρδίτσα, αλλά και του προέδρου της Ιατρικής Σχολής της Λάρισας Θεόφιλου Καραχάλιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.