Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, 5-0 το ΝΠΣ Βόλο

Metrosport Team30 Απριλίου 2023

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 5-0 του ΝΠΣ Βόλου για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι «ερυθρόλευκο» μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο ημίχρονο προηγούνταν ήδη με 3-0. Ο Ντόη στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα με το δεξί στα δίχτυα του Κότνικ ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κασάμι έκανε το 2-0 μετά ασίστ του Φορτούνη. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Έλληνας μέσος μοίρασε στον Μπιέλ, που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Σιέλη και κατέληξε στα δίχτυα. 

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, όπου ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 61ο λεπτό όταν η μπάλα μετά από κόντρα κατέληξε στον Μπακαμπού, που πλάσαρε για το 4-0. Οχτώ λεπτά μετά ο Μασούρας έκανε το γέμισμα στην πλάτη της άμυνας, εκεί ο Ελ Αραμπί την υποδέχθηκε, πρόλαβε τον Κότνικ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ραμόν, Εμβιλά (68’ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80’ Μπουτούτσι), Φορτούνης (68’ Μασούρας), Βαλμπουενά (68’ Βρουσάι), Μπακαμπού (68’ Ελ Αραμπί) 

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46’ λ. τρ. Ασλανίδης), Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης (74’ Κάτσε), Τσίρινος, Ντέλετιτς, Γκάγκι (46’ Λούνα), Πιρές (46’ Άλχο)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.