Εύκολα Βραζιλία και Αργεντινή

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2020

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι δυο «αιώνιοι» της Λατινικής Αμερικής συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στο Κατάρ.

Οι «σελεσάο» οι οποίοι οδηγούν την κούρσα του ομίλου, αντιμετώπιζαν την Ουρουγουάη εκτός έδρας και επικράτησαν με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Αρτούρ Μέλο ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε Ρισάρλισον για να κάνει το 2-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με το ίδιο σκορ και χωρίς να αντιμετωπίσουν ισχυρές δυσκολίες επικράτησαν οι Αργεντινοί κόντρα στους Περουβιανούς στην Λίμα. Οι «αλμπισελέστε» ευτύχησαν να είναι μπροστά στο σκορ με δυο τέρματα ήδη από το πρώτο ημίχρονο μετά τα γκολ των Γκονζάλεζ και Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 11ο και 28ο λεπτό αντίστοιχα. 

Πολυνίκης ο Μέσσι με την Αργεντινή

Ένα ακόμα ρεκόρ κατέρριψε ο Λιονέλ Μέσσι με την φανέλα της Αργεντινής, καθώς ξεπέρασε τον Χαβιέρ Μασεράνο και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της χώρας.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ξεπέρασε τον προκάτοχό του, Χαβιέρ Μασεράνο και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της ομάδας, καθώς μετράει σε 142 συμμετοχές 85 νίκες, εν αντιθέσει του «χεφεσίτο», ο οποίος έχει 84 σε 147 παιχνίδια.

Το επόμενο ρεκόρ που αναμένεται να καταρρίψει ο «Λίο», είναι αυτό των συμμετοχών, καθώς βρίσκεται με διαφορά μίας συμμετοχής πίσω από τον Χαβιέρ Ζανέτι και πέντε από τον Χαβιέρ Μασεράνο.

Η βαθμολογία του ομίλου: 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.