Εύκολα και απλά το τρίποντο, περιμένει το ματς στην OPAP ARENA

Γιώργος Ζαΐρης08 Ιανουαρίου 2023

Τη δωδέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στη Λαμία πήρε χθες ο ΠΑΟΚ και το εντυπωσιακό είναι πως για έκτο ματς στην έδρα του αντιπάλου του δεν δέχθηκε γκολ. 

Ενας ΠΑΟΚ με τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης που ουσιαστικά έγιναν τρεις αφού στο 5' ο Μουργκ αποχώρησε τραυματίας και έτσι ο Νάρεϊ δεν μπόρεσε να πάρει ανάσες. Πήρε όμως ο Σβαμπ και ο Ντάντας που τον αντικατέστησε, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ήταν ο κορυφαίος στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Πήρε ανάσες και ο Κουλιεράκης αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο Νάσμπεργκ είναι πολύ πίσω τόσο στο ανασταλτικό όσο και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι αφού δεν μπορεί να χτίσει το παιχνίδι με τον τρόπο που το κάνει ο Κωνσταντίνος.

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά πως ο Αουγκούστο έχει βρει και τη θέση του και την ηρεμία του στην ομάδα ενώ είναι σημαντικό πως βρήκε δίχτυα ο Αντρίγια ενώ άξιζε το γκολ ο Νάρεϊ και θα μπορούσε να το είχε πανηγυρίσει. Πάντως η ιστορία γράφει πως στα τελευταία επτά παιχνίδια ο Ολιβέιρα έχει σκοράρει στα έξι.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν σήμερα θα περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς της OPAP ARENA γνωρίζοντας πως έτσι κι αλλιώς είναι κερδισμένος αφού μπορεί και οι δυο να χάσουν βαθμούς ή να χάσει κάποιος από τους ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

«Πω πω λαός και τι ομάδα» φώναξαν μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ μετά από αρκετό καιρό και αυτό έχει τη σημασία του.

Θα κλείσω όμως με κάτι που προσωπικά το βρήκα ανεξήγητο. Ο Κουαλιάτα είχε σκοράρει με τον ΠΑΟΚ Β' και ο Λουτσέσκου τον πήρε μαζί του στην Λαμία και δεν τον άφησε να πάει στην Ηγουμενίτσα για το ματς με τον Θεσπρωτό. Το ματς είναι στο 0-3 και όλοι περιμέναμε να δούμε τον Κουαλιάτα να παίζει και όμως ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Μπίσεσβαρ. Το αφήνω εδώ και είναι άξιο απορίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.