Εύκολα η σοβαρή Γαλλία, φαβορί και η Ισπανία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης27 Ιουνίου 2021

 Γαλλία και Ισπανία ρίχνονται στη μάχη των νοκ άουτ αγώνων για τη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και καλούνται να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Θα πρέπει, πάντως, να βελτιώσουν την εικόνα που έδειξαν στους ομίλους για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

 Η Ισπανία βρίσκει μπροστά της την Κροατία του υπέροχου Λούκα Μόντριτς και οι παίκτες του Λοουίς Ενρίκε γνωρίζουν πως θα πρέπει να εξουδετερώσουν τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρουν την πρόκριση.

 · Stoiximan Lucky Rounds: Τροχός εκπλήξεων με σούπερ έπαθλα σε Στοίχημα ή Casino, κάθε μέρα, εντελώς δωρεάν*! 

 Η νίκη των Ισπανών δίνει 1.60 αλλά θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον... δύο γκολ για να την πάρουν χωρίς να χρειαστεί η ταλαιπωρία και η αγωνία της παράτασης και των πέναλτι. Και αυτό γιατί η άμυνά τους παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια και η Κροατία έχει την ποιότητα να σκοράρει. Το G/G στο 2.07 και το over 2.50 γκολ στο 2.10 είναι βασικές επιλογές μας.

 Στις επιλογές που υπάρχουν για anytime σκόρερ, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Ρέμπιτς στο 3.55. Είναι ο παίκτης που δέχεται τις περισσότερες πάσες του Μόντριτς ενώ είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις και ο αγώνας με την Ισπανία θα του προσφέρει τις ευκαιρίες που ψάχνει. Απόντος φυσικά και του Πέρισιτς...

 · Stoiximan Cash: Νέος, αποκλειστικός τρόπος να καταθέσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα στον Stoiximan λογαριασμό σου!

 Στο δεύτερο αγώνα όλα εξαρτώνται από τη Γαλλία. Καλή η Ελβετία, αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορεί να σταματήσει τους τρικολόρ. Αρκεί να παρουσιαστούν σοβαροί...

 Νίκη των Γάλλων στο 1.55 με τον Μπενζεμά να σκοράρει για μία ακόμη φορά (anytime σκόρερ στο 2.80).

 21+ 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.