Εύκολα η Ισπανία, μπορεί τη νίκη η Σκωτία – οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team13 Ιουνίου 2021

Η πρεμιέρα της Ισπανίας και το εντός έδρας κυνήγι για την υπέρβαση από τη Σκωτία ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Η Ισπανία μπορεί να χτυπήθηκε όσο καμιά άλλη από τον κορωνοϊό και να υπήρξαν αντιδράσεις για τη στελέχωση της ομάδας από τον Ενρίκε (ιδίως για την απουσία του Ράμος) αλλά έχει την ποιότητα να ξεπεράσει χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο της Σουηδίας (1.45 η νίκη της). Πόσω μάλλον αυτής της Σουηδίας που θα στερηθεί της λάμψης και της εμπειρίας του Ιμπραϊμοβιτς.

Οι δύο ομάδες, πάντως, παίζουν επιθετικά και έχοντας παράλληλα σημαντικές αμυντικές αδυναμίες, το over 2.50 γκολ είναι επιλογή που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας η Σκωτία σε απόδοση αουτσάιντερ υποδέχεται στη Γλασκώβη την Τσεχία που δεν την τρομάζει. Ο άσος έχει απόδοση 2.85.

Αναμένεται, πάντως, να είναι παιχνίδι που θα κριθεί στη δύναμη και οι επιλογές της Stoiximan στις κάρτες αξίζουν προσοχής.

Στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Σλοβακία, οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται να έχει κάνει τον κύκλο της έχοντας στο ρόστερ της αρκετά γηρασμένους παίκτες.

Άσος στο 1.80 για την παρέα του Λεβαντόφσκι και του… Σφιντέρσκι αλλά δεν θα επιτευχθεί εύκολα.

Ο μεγάλος άσος των Πολωνών είναι βέβαιο πως θα ψάξει το γκολ (εκτελεί και τα πέναλτι). Anytime σκόρερ, λοιπόν, ο Λεβαντόφσκι στο 2.05.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.