Ευκαιρία για ξέσπασμα από την Μπρέντα

Γιώργος Μάντζιος23 Ιανουαρίου 2021

Πραγματικό non-stop έχουμε στη δράση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα στα... χωράφια της στήλης, σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία. Χωρίς ιδιαίτερους προλόγους σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα και αφορά το διήμερο:

Στην Πορτογαλία έχουμε τον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπράγκα σε ουδέτερο έδαφος στη Λεϊρία, ένα αμφίρροπο παιχνίδι που δεν πιάνεται από πουθενά. Η αγωνιστική διεξάγεται Κυριακή και Δευτέρα και μελετώντας τα ρεπορτάζ, κράτησα ζεστά μόνο μία επιλογή. Αναφέρομαι στο Φαμαλικάο – Γκιμαράες και στο πιθανό μεταξύ τους G/G (1,80). Η Φαμαλικάο πήρε νίκη – ανάσα με την Σάντα Κλάρα με 2-1 και είναι ομάδα που φτιάχνει αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια της. Νίκη ψυχολογίας για την Γκιμαράες που κέρδισε την Πέμπτη την Νασιονάλ με 3-1, ενώ πιο πριν έφερε 2-2 με τη Μορεϊρένσε και έχασε 2-3 από την Πόρτο. Θα κουβαλά πιθανότατα κούραση αφού έπαιξε μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με την αντίπαλο της, αλλά από τη μέση και μπροστά παραμένει πολύ ποιοτική.

Από την Ολλανδία ξεχώρισα τέσσερις επιλογές. Πολύ πιθανό το combo G/G & over στο Χέρακλες – Χέρενφεν (2,00). Αμφότερες είχαν ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα, η Χέρακλες έχασε 3-2 από την Φέγενορντ αλλά εντός έδρας είναι πάντα πιο παραγωγική. Από την άλλη η Χέρενφεν πήρε πρόκριση με 2-1 επί της Έμεν και περιμένω να παραταχθεί με καλή ψυχολογία. Τα 8 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ήταν G/G & over, ενώ πριν από ένα μήνα περίπου για τον πρώτο γύρο έφεραν σκορ 1-2.

Δεύτερη επιλογή το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (1,80) στο Τβέντε – Φένλο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Άγιαξ με το 2-2 με την Γκρόνινγκεν. Η Φένλο ξόδεψε δυνάμεις μεσοβδόμαδα στο ματς κυπέλλου με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και περιμένω να βγάλει κούραση. Στο ματς του πρώτου γύρου η Τβέντε κέρδισε με σκορ 2-1 την αντίπαλο της.

Τρίτη επιλογή το επίσης συνδυαστικό 2 & over 1,5 στο Ντεν Μπος – Μπρέντα (1,85), με τους γηπεδούχους να είναι ουραγοί, χωρίς προπονητή και να έχουν δεχθεί 9 γκολ μετά την επανέναρξη σε 3 παιχνίδια. Η Μπρέντα ήταν πολύ άτυχη στα 2 τελευταία παιχνίδια που δεν κέρδισε καθαρά συγκυριακά και ψάχνει ένα ξέσπασμα πριν το κρίσιμο ματς με την Άλμερε Σίτι την επόμενη εβδομάδα που θα την βάλει και πάλι στο κόλπο της ανόδου.

Κρατάω κι ένα ειδικό bet στο Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ και αυτό είναι ο καταλογισμός πέναλτι (2,40). Στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε 3 πέναλτι (!!!), ενώ σφυρίζει ο ρέφερι Ντένις Χίγκλερ που έχει δώσει φέτος 11 πέναλτι στα 9 παιχνίδια που έχει διευθύνει.

Τέλος από το Βέλγιο κράτησα δύο πιθανά G/G & over. Πρώτα στο Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μπέερσοτ (1,80), με την Ζούλτε να σκοράρει και να δέχεται γκολ με ευκολία στα τελευταία της παιχνίδια, απέναντι στην χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (48 γκολ παθητικό). Επίσης στο Λέουβεν – Γάνδη (1,85) με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει και στα 22 επίσημα παιχνίδια τους φέτος και τη Γάνδη να έχει βελτιωθεί αισθητά με τον Βανχάεζεμπρουκ στον πάγκο της. Στο πρώτο γύρο είχαμε σκορ 2-3.

Οι επιλογές μου:

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΑΓΙΑΞ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,40)

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ G/G (1,80)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΝΛΟ 1 & OVER 1,5 (1,80)

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΜΠΡΕΝΤΑ 2 & OVER 1,5 (1,85)

ΤΡΙΑΔΑ COMBO

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ G/G & OVER (2,00)

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΜΠΕΕΡΣΟΤ G/G & OVER (1,80)

ΛΕΟΥΒΕΝ – ΓΑΝΔΗ G/G & OVER (1,85)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.