«Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ταιριάζει στο στυλ του Άρη ο Μάνος»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Κουτσιανικούλης και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μάνο, που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και δεν παίζουν ρόλο τα προβλήματα που έχεις. Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπεσίκτας και να περάσει στην επόμενη φάση. Από τότε που έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ κυνηγούσε το όνειρο της πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι ευκαιρία το παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα. Είναι μονόδρομος για όλες τις ελληνικές ομάδες να προχωρήσουν στην Ευρώπη».

Για την μεταγραφή του Άρη με τον Μάνο:

«Σπουδαία κίνηση για τον Άρη με την απόκτηση του Μάνου. Είναι σκόρερ και με λίγη βοήθεια από την ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει πολλά τέρματα. Ταιριάζει στο στυλ και στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ένινγκ. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής, αλλά μόλις βρει τα πατήματά του θα βοηθήσει την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.