Ευκαιρία για τη Βέρντερ

Γρηγόρης Κόκκινος30 Ιανουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που αγανάκτησε με αυτά που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι. Επειδή τραβάει χρόνια αυτή η κολόνια κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το κακόγουστο αστείο. Γιατί δηλαδή να έχει το δικαίωμα η Λίβερπουλ να χάσει από την Μπέρνλι ή η Μάντσεστερ από την Σέφιλντ ; Αυτή δεν είναι η γοητεία του ποδοσφαίρου; Δεν πρέπει να τελειώνουμε με αυτές τις ιστορίες; Υποτακτικοί και περίεργοι τύποι είμαι σίγουρος ότι θα πουν αυτά είναι τα γράμματα στην Ελλάδα και αν γουστάρεις. Ε δε γουστάρω ρε μάγκες και μαζί μου πολλοί άλλοι. 

Η Λάρισα όσους προπονητές και να αλλάξει είναι μια κακή ομάδα αργή που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη που έχασε με 1-0 και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Βόλος δίκαια φωνάζει για ένα πέναλτι στην ήττα με 0-2 από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έπαιξε καλά. Διπλό το βλέπω. Η Έιμπαρ πήρε ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα από την Θέλτα με 1-1 και είναι ομάδα που δύσκολα σκοράρει αλλά επίσης δύσκολα δέχεται γκολ. Η Σεβίλλη είναι σε φόρμα νίκησε εύκολα την καλή φέτος Κάντιθ με 3-0 με κατοχή ρεκόρ παρακαλώ 80/20!!! Είναι σε εξαιρετική κατάσταση η Σεβίλλη και θα κρατήσω το διπλό.

Η Άιντραχτ ήταν το λιγότερο εξαιρετική και μετά το 1-5 μέσα στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η Χέρτα συνεχίζει να είναι αναποτελεσματική στην επίθεση όπως και με την Βέρντερ που έχασε με 1-4. Θα στηρίξω την ομάδα της Φρανκφούρτης τώρα που είναι στα πάνω της. Την Βέρντερ την πίστεψα την περασμένη εβδομάδα και νίκησε με το επιβλητικό 1-4 μέσα στο Βερολίνο την Χέρτα. Η Σάλκε φέτος το γνωρίζαμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι φέτος δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό είναι τελευταία και προέρχεται από την ήττα με 0-4 από την Μπάγερν. Άσσος. Η Ουνιόν Βερολίνου σταμάτησε το καλό της σερί την περασμένη εβδομάδα γνωρίζοντας την ήττα από την Άουγκσμπουργκ με 2-1. 

Η Γκλάντμπαχ ήταν καλή και αποτελεσματική κόντρα στην Ντόρτμουντ στην νίκη με 4-2 και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση. Περιμένω να δούμε παιχνίδι με πολλά γκολ. Ο Αστέρας Τρίπολης παρά τις αρκετές απουσίες που είχε πήρε το διπλό στο Ηράκλειο με 0-1 και απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Ο Άρης νίκησε με 1-0 την Λάρισα χωρίς να πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση και έχασε και τον φορμαρισμένο Μαντσίνι με θλάση. Τον πιστεύω πολύ τον Άρη. Διπλό. Η Λειψία έχασε με 3-2 από την Μάιντς πληρώνοντας την αδυναμία της στις στημένες φάσεις και έμεινε επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Η Λεβερκούζεν φάσεις έκανε γκολ όμως δεν κατάφερε να βάλει και έχασε από την Βόλφσμπουργκ 0-1. Πιστεύω ότι θα δούμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση.

H Μαρσέιγ είναι άνω κάτω πάει από το κακό στο χειρότερο και έχασε στο τελευταίο της παιχνίδι εκτός έδρας από την Μονακό με 3-1. Η Ρεν είναι καλή ομάδα το πάλεψε με την εξαιρετική Λιλ φέτος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε με 0-1. Η απόδοση είναι εξαιρετική στο διπλό και θα το τιμήσω

Ο ΟΦΗ το πάλεψε με τον Αστέρα αλλά έχασε με 0-1 παρά τις απουσίες που είχαν οι Αρκάδες. Η ΑΕΚ την «πάτησε» εκεί που δεν την περίμενε κανείς την Τετάρτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχασε με 0-2 έχοντας μεν δυο δοκάρια αλλά με πολλά προβλήματα όταν παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Η Γρανάδα δεν ήταν κακή αναποτελεσματική ήταν στο παιχνίδι με την Οσασούνα που γνώρισε την ήττα με 3-1 και είναι τρεις βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Θέλτα έμεινε στο 1-1 με την Έιμπαρ δύσκολα θα κινδυνέψει αλλά δεν την έχω και για πολλά πολλά. Θα κρατήσω τον άσσο και ας μοιάζει ιδανική ισοπαλία το παιχνίδι. Η Ρόμα είναι στην τρίτη θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις στην επίθεση αφού στην άμυνα είναι τραγική όπως και στο παιχνίδι με την

Σπέτσια που έληξε 4-3. Η Βερόνα σε ένα τρελό παιχνίδι νίκησε με 3-1 την Νάπολι. Περιμένω αρκετά γκολ στην αναμέτρηση

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΕΙΜΠΑΡ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΑΛΚΕ 1

Δεύτερη πρόταση

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 3,5

ΛΕΙΨΙΑ- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 3,5

ΡΟΜΑ – ΒΕΡΟΝΑ OVER 3,5

Τρίτη πρόταση

ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ 2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΡΗΣ 2

ΟΦΗ – ΑΕΚ G/G@OVER

Τέταρτη πρόταση

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΡΕΝ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.