Ευγενίου: «Ζητάω συγνώμη, παρεκτράπηκα - Δεν έκανα κάποια κίνηση κατά του επίσημου ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Στράτος Ευγενίου για το χθεσινό περιστατικό που διαδραματίστηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλή.

Αναλυτικά

«Εγώ δεν αρνήθηκα ότι το είπα αλλά το έκανα σε συγκεκριμένα άτομα που πήγαν να μου επιτεθούν. Παρεκτράπηκα, αλλά αυτοί που είχαν την ευθιξία να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έπρεπε να μαζέψουν αυτούς που πήγαν να μου επιτεθούν. 

Ήμουν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δίπλα-δίπλα. Δεν είπα τίποτα. Απλά είπα κάτι στον διαιτητή στο ημίχρονο για μια κίτρινη κάρτα. Όλα ξεκίνησαν από εκεί και μου επιτέθηκαν. Ήταν λάθος που αυτοί οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας. Δεν στράφηκα εναντίον του ΠΑΟΚ. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν αν έχω αισθήματα για αυτή την ομάδα. Δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ούτε αντιΠΑΟΚτσης».

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή συνέχισε λέγοντας: «Κάποιοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δημοσιογράφοι. Όταν είσαι δημοσιογράφος πρέπει να φιλτράρεις πολλά προτού βγάλεις προς τα έξω και να μην τα παρουσιάζει όπως θέλει αυτός» και κατέληξε: «Ποτέ δεν είπα πως ήμουν σωστός έτσι όπως μίλησα. Δε θα δικαιολογήσω αυτό που είπα. Ήταν λάθος μου, παρεκτράπηκα. Δεν έκανα κάποια κίνηση κατά του επίσημου ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.