Ηρακλής-Ευγενίου: «Προσπαθούν να βρουν άλλοθι, θέλουν να αποτύχουμε»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Για τη φετινή παρουσία του Ηρακλή, τις βλέψεις για την επόμενη χρονιά και την ανάγκη συσπείρωσης μίλησε ο Στράτος Ευγενίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή χρονιά: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Πήγαμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να πάνε καλύτερα φέτος, να πρωταγωνιστήσουμε και να κάνουμε πρωταθλητισμό αν μπορέσουμε. Ο Ηρακλής σαν μέγεθος και σαν όνομα όχι απλά μπορεί, μπορεί και με το παραπάνω. Θα γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια φέτος και θα δούμε πως θα εξελιχθεί». 

Για τα εισιτήρια: «Όταν αναφέρθηκα στα εισιτήρια εννοούσα ότι η παρουσία μας θα πρέπει να είναι διαφορετική. Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε. Σήμερα μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει να είναι καλή ως ομάδα, να είναι υγιής και εμπειρία. Επιπλέον, ο παίκτης θα θέλει να έχει μια δυνατή έδρα, να αισθάνεται τον κόσμο δίπλα του. Πρέπει να συσπειρωθούμε και να γίνουμε γροθιά. Έτσι, θα καταφέρουμε ότι είναι να καταφέρουμε».

Για το αν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο: «Από πλευράς οικονομικής, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από ό,τι κάνω. Θα κάνουμε κάτι καλύτερο από ότι κάναμε πέρυσι. Με βοηθάει ο κ. Παπαδόπουλος. Μπορούμε να τα φέρουμε εις πέρας και ίσως το μπάτζετ αυτό μπορεί να μας δώσει τη δυνατότητα ανόδου. Δεν μπορώ να το εγγυηθώ 100%». 

Τέλος τόνισε: «Τι πρέπει να κάνω για να αποδείξω ότι είναι Ηρακλής και όχι Τρίγλια. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν ένα άλλοθι και ίσως, να θέλουν να αποτύχει η προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή. Οι μόνοι που δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα είναι οι οργανωμένοι. Υπάρχουν κάποιοι που απέχουν και θέλω να έρθουν δίπλα μας! Χάθηκαν κάποιοι. Με στεναχωρεί που δεν είναι εδώ. Θα είναι καλύτερα αν γίνουμε όλοι μια γροθιά!». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.