Ευγενίου: «Να πληρώσω εγώ τα χρέη; Δεν είναι δικά μου - Πολλά πράγματα βρωμάνε»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Ευγενίου, με τον ισχυρό άνδρα του Ηρακλή να μιλάει τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον του Συλλόγου, αλλά και τις υποθέσεις των χρεών που υπάρχουν.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν λαμβάνω υπόψιν τις αλητείες κάποιων, δεν με κυνηγούν παίκτες για χρήματα. Όσα ήρθαν από το στοίχημα μπήκαν στα ταμεία της ομάδας και ο Γ.Σ. πληρώνει υποχρεώσεις προς παίκτες. Δεν έχω δεσμεύσεις λογαριασμών όπως άλλοι. Όσοι μιλάνε, ξέρουν. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να πετάει λάσπη».

Ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει ο Γ.Σ. Ηρακλής, να πληρώσω εγώ τα χρέη; Δεν είναι δικά μου. Κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή και φαίνεται, πολλά πράγματα βρωμάνε. Θα πρέπει όλοι οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ανεξαρτήτως κόμματος».

Για τα οικονομικά της ομάδας σημείωσε: «Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που πληρώνουν και πριν φύγω θα τους έχω ξοφλήσει όλους και υπάρχει μία γενικότερη προσπάθεια για να σωθεί ο Ηρακλής».

Και υπογράμμισε: «Αν γινόταν κανονικά η εκδίκαση της απόφασης θα δικαιωνόταν, ενώ ο κύριος Παναγόπουλος είπε το δικαστήριο ''στημένο'' και αποχώρησε. Μόνο έτσι θα μπορούσε ο Ηρακλής να μην δικαιωθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.