Ευγενίου: «Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Ευγενίου.

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή μίλησε για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και ανέφερε ότι όσοι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι άμοιροι ευθυνών. 

Μεταξύ άλλων, ο Στράτος Ευγενίου δήλωσε:

«Είναι κάτι που κανείς δε θέλει να δει. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα στους γονείς. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ρίχνουμε ευθύνες στην πολιτεία. Όλοι όσοι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι όχι πόλεμος. 

Έχω ένα νέο παιδί και προσπαθώ, χτύπα ξύλο, να μπω στη θέση αυτών των γονιών. Δεν έχει να κάνει με κανέναν Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών. Εμείς υποθάλπουμε αυτά τα πράγματα με αυτές τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία. 

Το να κάνω ένα ποστάρισμα δεν φέρνει πίσω το παιδί. Δεν μπορώ να απαλύνω τον πόνο τους. Εμάς χρέος μας είναι να μην ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν ομάδες με επιχειρηματίες με οικονομικά μεγέθη. Όταν αυτοί πάρουν αποφάσεις, τότε θα διορθωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που θέλω να πω είναι θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του Ηρακλή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.