Ευγενίου: «Δεν είμαι αδιάφορος για τον Ηρακλή»

Γιάννης Τσερβίνης08 Ιουλίου 2020

Τις τελευταίες ημέρες ο Στράτος Ευγενίου αποτελεί το πρόσωπο των ημερών όσον αφορά την επικαιρότητα του Ηρακλή-κυρίως- μιας και έγιναν γνωστές οι συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας για τη μετονομασία του ΠΟ Τρίγλιας και τη συμμετοχή των κυανόλευκων σε επαγγελματική κατηγορία. 

Ο μεγαλομέτοχος της χαλκιδικιώτικης ομάδας μίλησε στην ΕΡΤ 3 και αναφέρθηκε εκτενώς στο τι έγινε μεταξύ των δύο πλευρών.

«Με έχουν πλησιάζει άτομα από τον Ηρακλή. Έχω φίλους στον Ηρακλή , όπως ο Κώστας Ιωακειμίδης και ο Θόδωρος Καράογλου και συζητάμε. Αγαπούν τον Ηρακλή και θέλουν να εξυπηρετήσουν την ομάδα τους. Να πω την αλήθεια, προσωπικά δεν είμαι αδιάφορος για τον Ηρακλή, όμως όλες οι συζητήσεις έχουν γίνει σε προσωπικό επίπεδο και κυρίως διερευνητικά.

Από μόνος μου δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση γιατί δεν είμαι μόνος μου στην ομάδα, αν και είμαι ο μεγαλομέτοχος. Είναι πολλά τα πράγματα που θα έπρεπε να εξεταστούν αν προχωρούσαμε σε μια τέτοια συζήτηση, ώστε ένα καθαρό ΑΦΜ να μην βρεθεί σύντομα να χρωστάει. Προσωπικά δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτή την ιστορία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.