Ευγενίου: «Αξιολόγηση από Τσιώλη και έπονται μεταγραφές»

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ηρακλής κατάφερε να κλείσει με δύο νίκες το 2022 και να βρίσκεται πλέον στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο «Γηραιός» άρχισε την αντεπίθεσή του στο Πρωτάθλημα της Super League 2 δείχνοντας ότι η έλευση του Σάκη Τσιώλη έφερε άλλη αύρα στους κυανόλευκους, καθώς στα δύο παιχνίδια με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στον πάγκο μέτρησαν ισάριθμες νίκες με ΑΕΛ (0-2) και Απόλλων Πόντου (2-0), κρατώντας μάλιστα για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα για δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου μίλησε στο metrosport.gr για την μέχρι τώρα πορεία στο ¼ του Πρωταθλήματος του Ημίθεου, τονίζοντας: «Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να πετύχει περισσότερα από αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Όταν αντιμετωπίζουμε τις δυνατές ομάδες του ομίλου, είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και παίρνουμε τις νίκες, ενώ όταν παίζουμε στα υπόλοιπα ματς με συλλόγους που θα παλέψουν για την παραμονή είτε χάνουμε είτε φέρνουμε ισοπαλία. Ισως είναι και δείγμα απειρίας, αλλά θα πρέπει να διορθωθεί».

Για την επιλογή του Σάκη Τσιώλη, σημείωσε: «Εγώ έχω την ιδιαιτερότητα να δένομαι με τους προπονητές, όπως συνέβη και με τον προηγούμενο τεχνικό (σ.σ. Κώστα Γεωργιάδη). Αρχικά να αναφέρω ότι ο Σάκης Τσιώλης είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει δείξει την προπονητική του αξία τα προηγούμενα χρόνια και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στον Ηρακλή».

Αναφορικά, με το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου, επισήμανε: «Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις του κυρίου Τσιώλη και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.