«Εύχομαι ο Άρης να προκριθεί και να κατακτήσει το Κύπελλο»

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Μαρτίου 2020

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης μιλώντας μετά το διπλό των Περιστεριωτών στο Βικελίδης, ευχήθηκε ο Άρης να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας

«Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τον Άρη να έχει κατοχή της μπάλας πριν τα δικά μας γκολ αλλά και μετά. Για μας, ήταν η πρώτη φορά που στις 3-4 ευκαιρίες που κάναμε, πετύχαμε δύο γκολ. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, σίγουρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Άρης επέλεξε να κάνει rotation λόγω του αγώνα του Κυπέλλου. Με όλη μου την ψυχή του εύχομαι να προκριθεί γιατί όχι και να το κατακτήσει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στο τελευταίο διάστημα αλλά θέλουμε να εντείνουμε τη προσπάθειά μας γιατί πάντα κοιτάς το καλύτερο. Είναι προτιμότερο να τελειώσεις έβδομος παρά δωδέκατος. Προσωπικά έχω κίνητρο, αυτό πρέπει να βρουν και οι παίκτες. Είναι ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δείξουμε τις φιλοδοξίες μας».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Ρισβάνης είπε: «Θέλαμε περισσότερο το ματς, ήταν μια απάντηση στους εαυτούς μας. Θα συνεχίσουμε στα πλέι άουτ και πάμε για το καλύτερο και εκεί. Θέλουμε να πάρουμε όσα παιχνίδια μπορούμε περισσότερα. Κοιτάμε μπροστά».

Για τα πλέι οφ: «Άξιζε ο ΟΦΗ την είσοδό του στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια και στον Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.