Ευχαριστούμε τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού!

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Μέσα στις μαύρες και απαισιόδοξες μέρες που ζούμε ο κόσμος και η διοίκηση του Ολυμπιακού μας προσφέρουν μια ευχάριστη σχεδόν κωμική νότα αφού δρουν και αντιδρούν «τρολάροντας» τους ίδιους τους τους εαυτούς. 

Το περασμένο διήμερο είχαμε μια ποικιλόμορφη συγγραφή και ανακοίνωση προγραμματικών δηλώσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεπικουρούμενη από ακόμη πιο σκληροπυρηνικές του αντιπροέδρου Βρέντζου, που εκτός της ευθείας αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση και ιδιαίτερα με τον πρωθυπουργό, εμπεριείχαν και την εν δυνάμει υπόσχεση αποχώρησης από το πρωτάθλημα. 

Βέβαια το τελευταίο δεν το πίστεψαν ούτε τα χείλη που το ξεστόμιζαν. Αλλά από το σημείο αυτό ως το να βγάζει ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ υπάρχουν χιλιόμετρα εξευτελισμού δρόμος. Ειλικρινά μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να παραμείνει στην προεδρεία ενός τέτοιου μεγάλου συλλόγου πρόεδρος ο Μαρινάκης μετά από αυτές τις όχι απλώς ανυπόστατες, αστήρικτες και στερούμενες κάθε λογικού επιχειρήματος δηλώσεις. 

Επίσης μόνο στην Ελλάδα θα υπήρχε ένας πυρήνας οπαδών που θα έπαιρνε «ηθικά» στο λαιμό του όλους τους άλλους φυσιολογικούς οπαδούς του Ολυμπιακού και θα συμπορευόταν μ’ έναν ο οποίος με τη δικαιολογία κάποιου πέναλτι προτάσσει σύμφωνα με τον πρωθυπουργό την επιβολή των επιχειρηματικών του σχεδίων εν είδει εκβιασμού. Όπως διαπιστώνεται μέσα στις παραπάνω ελάχιστες γραμμές συγκεντρώνονται αρμονικά πού σοβαρά και κωμικά γεγονότα τα οποία όμως έχουν και συνέχεια. 

Ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης σε όλο αυτό τον πόλεμο ελάχιστα ενέπλεξε τον Παναθηναϊκό και καθόλου τον κ. Αλαφούζο. Δεν είναι περίεργο; Για τον «Ρώσο» ο κ. Μαρινάκης μιλάει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Για τον κ. Αλαφούζο κουβέντα; Πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι ο Μπαλτάκος κ. Μαρινάκη ή ο Αλαφούζος; Κι αν οτιδήποτε κάνει η ΕΠΟ το κάνει για τον ΠΑΟΚ , τον Άρη ή τον Παναθηναϊκό; Διότι τα λεγόμενά σας μένουν μη ολοκληρωμένα. Στημένη η ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος και ο διαιτητής, λέτε!! Για ποιον; Γιατί δε λέτε ότι ο Αλαφούζος ελέγχει τον Μπαλτάκο και σας στήνει τους αγώνες; Αυτό θα είχε λογική αλλά φυσικά δεν θέλετε να χαλάσετε την λυκοφιλία που εσχάτως έχετε αναπτύξει. Όμως τα περίεργα και τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ.

Μια από τις πιο διαδεδομένες ιντερνετικές σελίδες του Ολυμπιακού από χθες προβάλει σε αντιπαράθεση δυο φάσεις: αυτή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτή του τελικού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ όπου ο Μιτρίτσα ανατρέπεται με ίδιο , ίσως και πιο βίαιο τρόπο και ενώ έμπαινε προς την περιοχή. Φτάσατε φίλοι του Ολυμπιακού να χρησιμοποιείται τον ΠΑΟΚ και σαφέστατα να εννοείτε ότι έχασε ένα κύπελλο (και όχι δυο βαθμούς όπως εσείς) εξαιτίας μιας παρόμοιας φάσης. Το καλοκαίρι βέβαια χαιρόσασταν που το έχασε ο ΠΑΟΚ το κύπελλο. Εμείς θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την επικοινωνιακή και διοικητική σας κατρακύλα και το μόνο που θα κάνουμε είναι να σας προτρέψουμε να ρωτάτε στα εκδοτήρια σε περίπτωση που θα αποχωρίσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα αν θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω!!

Υ.Γ. Το τμήμα επικοινωνίας του ΠΑΟΚ καλό θα είναι να εξέλθει έστω και προσωρινά από το λήθαργό του και να βγάλει μια ανακοίνωση. Είναι απίστευτο η ομάδα και τα πρόσωπα που προσπάθησαν να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ και λένε Ρώσο τον ιδιοκτήτη να υποπίπτουν σε ένα σωρό παρανομίες και εκεί στον ΠΑΟΚ να μην ιδρώνει το αυτί τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.