«Ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα, αυτά θέλει να κάνει στην ομάδα»

Metrosport Team08 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μιγκέλ Κορέια και περιέγραψε πώς είναι η κατάσταση στην ιβηρική χώρα με τον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Αρχικά, μίλησε για την κατάσταση στην Πορτογαλία με τον κορωνοϊό:

«Όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μου και περιμένουμε τι θα γίνει. Δυστυχώς πεθαίνει κάθε μέρα κόσμος από τον ιό. Τα πράγματα στην Πορτογαλία ευτυχώς δεν είναι όπως στην Ιταλία και την Ισπανία. Μέχρι στιγμής η χώρα έχει κοντά στους 400 νεκρούς και περισσότερα από 13.000 κρούσματα. Πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μείωση θανότων. Δεν είναι εύκολο να κάνει τεστ για να δεις αν έχεις προσβληθεί από κορωνοϊό. Οι ομάδες δεν κάνουν προπονήσεις και δεν ξέρει η ομοσπονδία τι θα γίνει με το Πρωτάθλημα κι αν θα ξεκινήσει. Πόρτο και Μπενφίκα τους χωρίζει ένας μόλις βαθμός και έχουν απομείνει άλλες δέκα αγωνιστικές. Εγώ θεωρώ ότι κατά τον Ιούνιο θα ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μίσιτς:

«Από τους πιο σημαντικούς παίκτες φέτος στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο με τον κορωνοϊό ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τον αγοράσει σε μικρότερη τιμή από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας».

Τέλος, η συζήτησε πήγε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα:

«Μιλάμε συνεχώς. Είναι ήσυχος αυτή την περίοδο και περιμένει τι θα γίνει με το Πρωτάθλημα. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και την κάνει πιο δυνατή τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Είναι από τους καλύτερους Πορτογάλους προπονητές και μπορεί να πάει μακριά αρκεί να τον βοηθήσει σε αυτό και ο ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ θέλει τους καλύτερους στον ΠΑΟΚ και φυσικά να κρατήσει τους καλύτερους από το υπάρχον ρόστερ. Πιστεύω ότι σύντομα ο ΠΑΟΚ θα παίζει όπως η Μπράγκα. Πάντως, είναι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.