Ευαγγελόπουλος για Τεντόγλου: «Στο μέλλον θα μας δώσει μεγαλύτερα πράγματα»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Ο καλός φίλος του Μίλτου Τεντόγλου, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την τεράστια επιτυχία του 23χρονου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Εγώ θεωρούσα ότι ο Μίλτος θα έκανε πάνω από 8,60. Το μόνο αρνητικό στην Ιαπωνία ήταν ότι οι αγώνες ήταν πρωί και δεν είχε συνηθίσει ο ίδιος σ΄ αυτό. Στο μέλλον θα μας δώσει μεγαλύτερα πράγματα. Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι είναι χρυσός Ολυμπιονίκης. 

Είχαμε και ένα θέμα όταν θα έρθει στα Γρεβενά γιατί δεν του αρέσει η αποθέωση και ο χαμός. Τα Γρεβενά τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και κατάφερε να γίνει πρότυπο για τα μικρά παιδιά Είναι πιο χαλαρός στη ζωή του. Μετά το μετάλλιο μπορεί να έπαιζε και video games. Είναι ντροπαλός και ζει το τώρα. Μέσα από σκληρή δουλειά και ο χαρακτήρας του τον έφεραν στην κορυφή. Θα το δούμε αυτό και στην επόμενη διοργάνωση στο Παρίσι.

 Περίμενε μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο να χαιρετήσει στο γήπεδο των Γρεβενών. Δεν νομίζω να αλλάξει ως χαρακτήρας. 

Το παρκούρ τον βοήθησε σωματικά γιατί έκανε κι εκεί μεγάλα άλματα. Στην παρουσίαση που έκανε στην Ολυμπιάδα ήταν εμπνευσμένο από τα video games και μιλάει ιαπωνικά. Έχει μεγάλη τρέλα με αυτά. Δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.