Έξυπνες πωλήσεις προς όφελος του ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης31 Μαρτίου 2020

Στα πλαίσια του εξορθολογισμού που θα επιχειρήσουν στον ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο και του γενικότερου στρατηγικού πλάνου που θέλουν να εφαρμόσουν μετά την πρόσφατη συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη, η οποία δημοσιοποιήθηκε από την ΠΑΕ, προκύπτει το αρχικό συμπέρασμα πως στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πωλήσεων ορισμένων παικτών, εφόσον φυσικά κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε και κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν, μιλώντας είτε δημόσια, είτε οφ δε ρέκορντ, πως οι έξυπνες πωλήσεις μπορούν να αποβούν προς όφελος της ομάδας. Αυτή την στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά. Βασικά, κορωνοϊού επιτρέποντος θα φανεί εάν μπορεί ή όχι να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο προγραμματισμός όμως για την νέα χρονιά ήδη έχει αρχίσει. Για την διαμόρφωση του ρόστερ. Κινήσεις γίνονται, επαφές επίσης, συζητήσεις με παίκτες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι οριστικό. Στο πλαίσιο των έξυπνων πωλήσεων στις οποίες αναφερθήκαμε αντλώντας τις πληροφορίες από όσα υποστηρίζουν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, πρέπει να αναφέρουμε πως στην ομάδα υπάρχουν ονόματα παικτών που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων στο πρόσφατο παρελθόν. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως πριν ξεσπάσει η πανδημία και όταν διεξάγονταν κανονικά οι αγώνες, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων από την Ιταλία και την Γερμανία κυρίως είχαν παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ και είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Δημήτρης Λημνιός και ο Δημήτρης Γιαννούλης θεωρούνται τα δύο πιο hot ονόματα της ομάδας, ενώ ακολουθεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Ελλάδα και ο πρώτος σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport είχαμε αποκαλύψει την παρουσία του στενού συνεργάτη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας στον αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο οποίος είχε αναφέρει πως εάν διεξάγονταν το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ο Σφιντέρσκι θα ήταν σίγουρα στους βασικούς παίκτες της εθνικής Πολωνίας. Και μία τέτοια κλήση θα διαμόρφωνε νέα δεδομένα για την αξία του παίκτη και την μετέπειτα εξέλιξή του.

Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατά ονόματα, αρκετοί σκάουτερ τους έχουν παρακολουθήσει από την αρχή της σεζόν και εφόσον το καλοκαίρι κατατεθούν προτάσεις με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα τα οποία θα δελεάσουν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, τότε το κεφάλαιο έξυπνες πωλήσεις θα ενεργοποιηθεί για τα καλά.

Θυμίζουμε πως στα πλαίσια του εξορθολογισμού η αποχώρηση παικτών που έχουν βαριά συμβόλαια και μηδαμινή προσφορά πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.