«Εξωπραγματικό αυτό που έκανε φέτος ο Απόλλων Σμύρνης, ο Τζόλης έχει δείξει πράγματα που δεν περίμενε κανείς»

Metrosport Team27 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης και υπεύθυνος των ακαδημιών, Λευτέρης Βελέντζας και μίλησε για την πορεία της ομάδας, τους στόχους για τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτό που πετύχαμε εμείς είναι κάτι το εξωπραγματικό. Πως ξεκινήσαμε τη σεζόν και πως καταλήξαμε να φτάσουμε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος να σωθούμε και μαθηματικά. Θεωρώ ότι άνετα τα καταφέραμε. Έχουμε τις βάσεις, έχουμε τον κορμό και τον χρόνο για να κάνουμε πιο όμορφα πράγματα τη νέα σεζόν. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Έχουμε σταθερή διοίκηση, έναν καινούργιο προπονητή και ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες. Μας έκανε μια αναστάτωση όλο αυτό που έγινε με τον κ. Παράσχο, όμως ευτυχώς καταφέραμε να σωθούμε. Οι στόχοι μας είναι να βγάλουμε παίκτες, να έχουμε για καιρό έναν προπονητή και να διατηρηθούμε για χρόνια στη Σούπερ Λιγκ 1. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο ΟΦΗ δεν μας έκανε ούτε μία τελική σε εμάς και κατάφερε να φύγει με άνετο διπλό από τη Λάρισα. Όλα στον Απόλλωνα λειτουργούν τέλεια και είναι κρίμα να μην μπορέσουμε να κάνουμε κάτι όμορφο. Στο χέρι μας είναι να σταθεροποιηθούμε. Όμορφο είναι τα πλέι άουτ και όταν σώζεσαι ειδικά γίνεται ακόμα καλύτερο. Μου αρέσει να βλέπω πολλά παιχνίδια». 

«Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο σταθερός και το έχει δείξει όλη την χρονιά. Από εκεί και πέρα και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι κοντά και θα δούμε στο τέλος ποιος θα βγει δεύτερος. Μεταξύ των δυο θα κριθεί η δεύτερη θέση. Ο προπονητής ανάλογα με τον αντίπαλο και τι παίκτες έχει εκείνη την στιγμή κάνει τον ανάλογο σχηματισμό. Το σχήμα που χρησιμοποιεί τελευταία ο Πάμπλο Γκαρσία αποδίδει πολύ καλά. Ο Άρης έχει καλό σύνολο και δεν μπορώ να εστιάσω σε έναν ποδοσφαιριστή. Ο Τζόλης μπήκε νωρίς στα βαθιά και έχει δείξει πράγματα που δεν περίμενε κανείς. Υπάρχουν πολλές συνθήκες που τελευταία έπεσε η απόδοσή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.