Εξοντωτική ποινή αποκλεισμού στον Τσεκερίδη του ΠΑΟΚ

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Με ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για 1,5 χρόνο αναμένεται να τιμωρηθεί ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσεκερίδης, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την ομοσπονδία πάλης.

Ο πολυνίκης αθλητής του ΠΑΟΚ, και μόνιμος πρωταθλητής στην κατηγορία του, πληρώνει το μάρμαρο της κόντρας του με την ομοσπονδία Πάλης, όταν και μαζί με συναθλητές του πρωτοστάτησε στην διαμαρτυρία του περασμένου Μαΐου, που έφερε την αναβολή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

«Επιλέξαμε να κάνουμε αποχή από τους αγώνες για έναν και μόνο σκοπό, για μια καλύτερη πάλη για ένα καλύτερο αύριο , για μια πάλη που θα ήθελε κάθε νέος να ασχοληθεί και να πετύχει. Κάναμε αποχή απολύτως ειρηνικά , χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν και φυσικά χωρίς να τρομάξουμε κανέναν. Αυτή η αποχή δεν έχει να κάνε με συλλόγους, προπονητές και στελέχη των ομάδων!» είχε πει τότε, ο Δημήτρης Τσεκερίδης.

Η ποινή στον Τσεκερίδη αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, με την ομοσπονδία πάλης να αποφασίζει να «εξοντώσει» τον αθλητή με ποινή αποκλεισμού 1,5 χρόνου, κάτι που σημαίνει πως τον αφήνει εκτός όλων των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών αγώνων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.