Εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: « Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Open «After Dark», αντί για τον παρουσιαστή στην σύντροφο του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μεταξύ άλλων της αποκάλυψε το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, αν θα άλλαζε κάτι στην ίδια και αν έχει κάνει ποτέ... role play. 

Για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του τόνισε: «Όλη μέρα να την σκέφτομαι, να πηγαίνω μαζί της, να την βοηθάω, για σένα μιλάω. Να είμαι η ουρά της, πως κάναμε όταν ήσουν στο Just που έκανα τις δεύτερες», είπε.

Αν θα άλλαζε κάτι στην σύντροφό του, μιλώντας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: «Ερώτηση παγίδα, δεν θα άλλαζα τίποτα. Γι' αυτό την ερωτεύτηκα. Οκ, θα άλλαζα το "άντρα θέλω χτες τον θέλω", αυτό θα άλλαζα». Στο αν έχει κάνει ποτέ role play απάντησε με νόημα: «Ναι, έχω κάνει. Το κατοικίδιο, τον μασέρ, τον αστυνομικό».

Εκείνος με την σειρά του την ρώτησε αν έχει προσποιηθεί οργασμό κι εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έχω προσποιηθεί και είμαι και καλή ηθοποιός, δεν με παίρνεις χαμπάρι. Ναι!». «Τι λες;», της είπε ο Στάθης Σχίζας κοιτώντας την προβληματισμένος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.