Εξώδικο Παναθηναϊκού σε Λουτσέσκου: «Οι δηλώσεις του προσβάλλουν τον σύλλογό μας»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2024

Μπορεί να έχουν περάσει 5 ημέρες από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως φαίνεται πως οι «πράσινοι» προνοούν και για τις επόμενες άμεσες συναντήσεις τους με τους «ασπρόμαυρους», στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο περνούν στην αντεπίθεση μέσω της νομικής οδού για τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου εις βάρος του «τριφυλλιού».

Πιο συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, προκειμένου να σταματήσει, αλλά και να ανακαλέσει όσα έχει πει και προσβάλλουν, όπως τονίζουν στον Παναθηναϊκό, «στον μέγιστο βαθμό τον σύλλογό μας».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν χαρακτηριστικά: Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, προσθέτουν πως: «Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη ''δράση'' του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων
».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.