Έξω φρενών ο Παπαδάκης με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου ιερέα: «Ντροπή σου αλητήριε»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2022

Απίστευτη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» όταν ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης, Αν. Θεοδωρόπουλος, επιτέθηκε προσωπικά στον Γιώργο Παπαδάκη προκαλώντας την έκρηξη του.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει το όνομά του.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αρχικά προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εντολέα του, αναφέροντας ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δεν υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου.

Υποστήριξε ότι καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας, ότι πρέπει να τηρούνται ίσες αποστάσεις μεταξύ των δύο πλευρών από τους δημοσιογράφους, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η καταγγελία έγινε όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια της ανήλικης από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρόπουλος, χάνοντας τη ψυχραιμία του, έκανε ένα γενικότερο σχόλιο περί metoo - σημειώνοντας πως οι καταγγελίες έχουν γίνει «της μόδας» - ενώ στη δικαιολογημένη αντίδραση του δημοσιογράφου, ο δικηγόρος άφησε αιχμές προσωπικά για τον Γιώργο Παπαδάκη κάνοντας αναφορά σε κάποια καταγγελία της συναδέλφου του, Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Πηγή: dikaiologitika

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.