Εξιχνίαση φόνου: «Μου έκανε μάγια και με έκλεβαν στα κοινόχρηστα»

Metrosport Team03 Μαΐου 2021

Βρέθηκε η άκρη του νήματος όσον αφορά τον φόνο του υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων που είχε βρεθεί στο υπόγειο με τρεις σφαίρες τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, δράστης φέρεται να είναι ένας γείτονάς του. Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών άκουσαν τον 32χρονο γείτονα του θύματος να ομολογεί την δολοφονία του υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. «Μου έκανε μάγια και μαζί με την γυναίκα του που ήταν διαχειρίστρια στην πολυκατοικία με έκλεβαν στα κοινόχρηστα», ανέφερε στους αστυνομικούς ο 32χρονος που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα.

Κάποιοι γείτονες είχαν πει στους αστυνομικούς για καβγάδες, όμως κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε μέχρι το φόνο. «Αγόρασα ένα όπλο από το Μενίδι και τον σκότωσα. Στη συνέχεια το πέταξα στη θάλασσα σε ένα σημείο στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου αλλά δεν θυμάται που ακριβώς», παραδέχθηκε ο 32χρονος.

Η έρευνα των αστυνομικών εντόπισε το αυτοκίνητο της μητέρας του χωρίς πινακίδες κοντά στο κέντρο Υγείας. Όταν τον αναζήτησαν σπίτι του, διαπίστωσαν ότι είχε φύγει από την Ελλάδα και είχε καταφύγει σε ένα χωριό της Αλβανίας μαζί με την μητέρα του.

Ο δράστης την ημέρα της δολοφονίας παρακολουθούσε το θύμα και είχε αφαιρέσει τις πινακίδες από το αυτοκίνητό του για να μην τον εντοπίσουν, όμως οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.