Δεν μένει μόνο στον Ρέντε ο Μπότο -Εξετάζει την περίπτωση του Εστεμπάν Μπούργος

Γιώργος Ζαΐρης20 Ιουνίου 2022

Η «Μ» και το metrosport.gr είχαν σημειώσει πως ο Ζοσέ Μπότο δεν έχει «καθίσει» μόνο στην περίπτωση του Ρέντε για την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας. Αλλωστε και μετά την αποχώρηση του Κρέσπο εκτός του Νάσμπεργκ στόχος του Δικεφάλου είναι η απόκτηση άλλων δυο κεντρικών αμυντικών.

Στο «κάδρο» του Μπότο σύμφωνα με πληροφορίες προστέθηκε ένα ακόμη όνομα. Πρόκειται για τον 30χρονο Εστεμπάν Μπούργος. Γεννήθηκε στην Αργεντινή αλλά έχει και ισπανικό διαβατήριο και αυτό σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου. Από το 2017 όταν έφυγε από την Γοδόι Κρουζ αγωνίζεται μόνο στην Ισπανία. Αρχικά στην Αλκορκόν και τα τελευταία τρία χρόνια στην Εϊμπάρ.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και επομένως είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Στο μέτωπο του τερματοφύλακα αναμένεται αφενός η ανακοίνωση της απόκτησης του Κοτάρσκι και αφετέρου η ανανέωση του συμβολαίου του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που μπορεί να γίνει και εντός της ημέρας ώστε αύριο να είναι στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.