Εξετάζουν τη λύση του Τάσου Δώνη - Γαλλικά ΜΜΕ: «Θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2022

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την λύση του Τάσου Δώνη για τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο 26χρονος, γιος του πρώην τεχνικού του Δικεφάλου, Γιώργου, από το 2019 ανήκει στην γαλλική Ρεμς και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024, αλλά δεν υπολογίζεται.

Είχε ξεκινήσει από τις ομάδες Νέων του Παναθηναϊκού και της Γιουβέντους. Από την ιταλική ομάδα δόθηκε δανεικός σε Σασουόλο, Λουγκάνο (29 συμ. 8 γκολ, 7 ασίστ) και Νις (22 συμ. 5 γκολ, 2 ασίστ), στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 47 συμμετοχές, επτά τέρματα και πέντε ασίστ, για να ακολουθήσει η μετακίνησή του στην Ρεμς (38 συμ.). Είχε περάσει και από το ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου έπαιξε για λογαριασμό της Φένλο (6 συμ.).

Είναι 11 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έχει σημειώσει ένα γκολ.

Στην ιστοσελίδα lunion.fr κάνουν λόγο πάντως για συμφωνία νσ συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο  25χρονος επιθετικός της Ρεμς. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με μόλις 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έλαβε εντολή να βρει νέο σύλλογο για να πάρει χρόνο συμμετοχής».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.