Εξετάζει Λουίς Ερνάντες ο Άρης 

Γιώργος Στράντζαλης12 Σεπτεμβρίου 2020

Η αναζήτηση του Άρηγια την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται. Οι Κιτρινόμαυροι κινούνται για την απόκτηση ενος κεντρικού αμυντικού, ενός αριστερού μπακ κι ενός δημιουργικού χαφ.

Μια από τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας ακούει στο όνομα του Λουίς Ερναντες. Πρόκειται για τον 31χρονο αμυντικό, με ύψος 1,82μ., ο οποίος ανήκει στη Μάλαγα, αλλα βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης καθώς ο σύλλογος από την Ανδαλουσία προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ της λόγω οικονομικών προβλημάτων.

O παίκτης βρίσκεται μεταξύ των επιλογών στη μεταγραφική λίστα του Άρη κι εφόσον μείνει ελεύθερος, τοτε είναι πολυ πιθανό να γίνει κίνηση. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα, που φέρνουν τον Ερναντες μεταξύ των πρώτων επιλογών του Άρη, είναι ότι μπορεί εκτός από το κέντρο της άμυνας να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο.

Ο Ερναντες έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδριτης, όπου ήταν συμπαίκτης και με τον Κρίστιαν Λοπεθ, Σπόρτινγκ Χιχόν αλλά και στη Λέστερ με την οποία βέβαια έκανε μόλις 9 συμμετοχές. Για το ενδιαφέρον του Άρη μάλιστα γίνεται λόγος τα τελευταία 24ωρα και σε ισπανικά ΜΜΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.