Ο Άρης εξετάζει τον Γκαστόν Σίλβα

Metrosport Team25 Ιουλίου 2020

To χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει ήδη στον Άρη και οι επιλογές είναι αρκετές. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την αποχώρηση του Φραν Βέλεθ και του Μιχάι Κόρχουτ, αναζητούν παίκτες για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής. 

Στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Γκαστόν Σίλβα. Είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1994 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιντεπεντιέντε ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα των Τορίνο και Γρανάδα. Είναι διεθνής. Κατέχει και την ιταλική ιθαγένεια.Ο 26χρονος Ουρουγουανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο άμυνας όσο και στο αριστερό άκρο. 

Ο Γκαστόν είχε εντυπωσιάσει τους φίλους της Ιντεπεντιέντε όταν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την απουσία του από την αποστολή λόγω τιμωρίας για να δει το παιχνίδι στο πλάι μιας οπαδούς που είχε πρόβλημα με την όραση της. Μάλιστα, φρόντισε να φορέσει μια μάσκα ύπνου για να μην διαφέρει από την θαυμάστρια του. Εκείνη υποδέχθηκε με χαρά την κίνηση του αυτή. 


Είναι προφανές βέβαια, ότι για να προχωρήσει η περίπτωση του όπως και οποιαδήποτε άλλη, θα πρέπει να κλείσουν για τον Άρη οι εκκρεμότητες με τα ban.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.