Forthnet: Αυτός είναι ο νέος CEO στη θέση του Π. Παπαδόπουλου

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2020

Το νέο της διοικητικό συμβούλιο ανέδειξε την Παρασκευή (11/12) η εταιρεία Forthnet κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων. 

Το νέο δ.σ. θα έχει πενταετή θητεία και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν είναι τα ίδια με αυτά που είχαν εκλεγεί για την προσωρινή διοίκηση στα τέλη Νοεμβρίου, με πρόεδρο τον Νίκο Σταθόπουλο και αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Δημήτρη Τζελέπη. Ο τελευταίος αντικαθιστά, επί της ουσίας, τον Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατείχε τη συγκεκριμένη θέση και με τις πρακτικές του στο θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων των ΠΑΕ της Super League είχε δημιουργήσει κλίμα δυσαρέσκειας σε αρκετές ομάδες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εισηγμένη:

Επί του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

1. Nικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη

2. Δημήτριος Τζελέπης του Ευαγγέλου

3. Vladislav Ratajac του Miloje

4. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη

5. Dirk Gerkens του Herbert

Εκ των ως άνω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση ως ανεξάρτητα τα ακόλουθα μέλη: Γεώργιος Δουκίδης και Dirk Gerkens. Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής.

Επί του 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε τα ακόλουθα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τον Νόμο 4449/2017:

1. Vladislav Ratajac του Miloje

2. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη –ανεξάρτητο μέλος

3. Dirk Gerkens του Herbert – ανεξάρτητο μέλος

Επί του 3ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, ανακοινώθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 1 του Ν. 4548/2018, ότι δυνάμει της υπ’ αριθ. 539/20.11.2020 απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, υπό την προϋφιστάμενη σύνθεσή του, αποφάσισε ομόφωνα και εξέλεξε ως μέλος τον κ. Δημήτρη Τζελέπη, σύμφωνα με την εισήγηση του μετόχου πλειοψηφίας United Group (κατά την από 19.11.2020 επιστολή του), σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος αυθημερόν (20.11.2020) μέλους, κ. Πάνου Παπαδόπουλου».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.