«Έχει νέο ατζέντη ο Ίβιτς, τι ισχύει για το μέλλον του»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2020

Το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και δημοσίευμα που τον παρουσίασε ως στόχο του Δικεφάλου. Όπως αποκάλυψε το Metropolis νωρίτερα, επαφή υπήρξε, όμως προ τριμήνου από άνθρωπο του ΠΑΟΚ και στέλεχος του γραφείου του ατζέντη που επροσωπεί τον Σέρβο, χωρίς πάντως το θέμα να έχει συνέχεια. 

 Ο Ίβιτς ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο με την Μακάμπι και το μέλλον του είναι αβέβαιο. Το διαζύγιο με τον σύλλογο από το Ισραήλ είναι οριστικό σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, Γιανίβ Τούχμαν, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Μακάμπι και Ίβιτς: «Εάν και έφερε ισοπαλία εκτός έδρας και είναι 12 βαθμούς μπροστά και όλα δείχνουν ότι θα πάρει το πρωτάθλημα δεν θα μείνει. Υπήρχε μια οψιόν ανανέωσης από τις δύο πλευρές αλλά ούτε η Μακάμπι ούτε η πλευρά του Ίβιτς την ενεργοποίησε, οπότε είναι οριστικό ότι ο Ίβιτς θα φύγει από την Μακάμπι. Είναι εντυπωσιακό ότι από το 2012 η Μακάμπι έχει μόνο ξένους προπονητές και ο Ίβιτς είναι ο μόνος που έμεινε δεύτερη χρονιά».

Για το εάν είναι ο πετυχημένος προπονητής: «Από πλευράς εγχώριων διοργανώσεων πήρε πρωτάθλημα κάνοντας ρεκόρ βαθμών. Πήρε πρωτάθλημα πέρυσι και το ξαναπήρε φέτος. Το σημαντικό είναι ότι το πήρε ενώ η ομάδα είχε Financial Fair Play. Δεν πέτυχε στην Ευρώπη καθώς δεν μπήκε στους ομίλους αλλά δεν αγόρασε παίκτες αλλά πούλησε παίκτες. Η ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία και από τον Οκτώβριο και μετά πορευόταν μόνος του αφού ο τεχνικός διευθυντής έφυγε».

Για το πού θα συνεχίσει: «Υπήρξαν δημοσιεύματα για την Σταντάρ Λιέγης, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν πιστεύω ότι θα πάει στο Βέλγιο. Υπάρχουν πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, εσείς γνωρίζετε καλύτερα τι συμβαίνει. Όμως έχει νέο ατζέντη που έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με ομάδες του εξωτερικού και θέλει να ανεβάσει επίπεδο στην καριέρα του».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.