«Εχει ξανασυμβεί το λάθος του Κουέστα - Ο φετινός Άρης έχει κάτι διαφορετικό»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανώλης Μητσόπουλος και αναφέρθηκε στην ξέφρενη φετινή πορεία των «κιτρίνων» στο Πρωτάθλημα.

«Ένα από τα όπλα του Άρη τη φετινή σεζόν είναι η άμυνά του. Ο Άρης από τη μέρα που επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ παίζει κατά καιρούς καλό ποδόσφαιρο, αλλά φέτος συνέβαλλαν πολλά πράγματα ώστε να βρεθεί η ομάδα στη δεύτερη θέση. Είναι πιο σοβαρός, είναι πιο ώριμος και βλέπουμε την ομάδα να παίζει χωρίς φόβο και να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Σούντγκρεν ξεχωρίζει και αν θυμάστε καλά ο Σουηδός δεν υπολογιζόταν το προηγούμενο διάστημα, αλλά του δόθηκε και πάλι η ευκαιρία-εμπιστοσύνη και αποδίδει εξαιρετικά. Αν θυμάστε καλά, ο ΠΑΟΚ πήρε τίτλο με καλή άμυνα, όπως και η ΑΕΚ. 

Όταν δεν δέχεσαι γκολ, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και είναι σημαντικό ότι μια μέρα που δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις τουλάχιστον. Συμβαίνει μια ομάδα να μην βρει σταθερότητα στη θέση του τερματοφύλακα. Αυτό που έκανε ο Κουέστα, έχει ξανά συμβεί στο παρελθόν και πολλές χειρότερες φάσεις από αυτή που έγινε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όταν κάνει το λάθος ο τερματοφύλακας μένει, αν το κάνει άλλος δεν κοστίζει το ίδιο. Με τον Άκη Μάντζιο συνυπήρξαμε δυο χρόνια στην ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Άρη ήταν ευτύχημα και για τον ίδιο. Του δόθηκε τώρα μια μεγάλη ευκαιρία και το εκμεταλλεύεται. Έχει πολύ καλά αποδυτήρια κι αυτό είναι δική του συμβολή. Νομίζω είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.