Πρόκριση στους «16» με τεσσάρα η Νάπολι, πέρασε και η Κλαμπ Μπριζ

Πέτρος Χαριζακλής12 Οκτωβρίου 2022

Αλλες δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έγιναν γνωστές. Η Νάπολι με την τέταρτη νίκη της στον όμιλο εξασφάλισε την πρόκριση και την πρωτιά ενώ στον δεύτερο όμιλο η Κλαμπ Μπριζ έμεινε αήττητη στη Μαδρίτη και για πρώτη φορά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και πήρε την πρόκριση και την πρωτιά. Η ομάδα του Σπαλέτι κέρδισε με 4-2 τον Αγιαξ, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λοσάνο έκανε το «1-2» με τον Ζιελίνσκι και εκτέλεσε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά τον τερματοφύλακα του Αγιαξ.

Στο 16' ο Ρασπαντόρι με πλασέ δυναμίτη «έγραψε» το 2-0 για τη Νάπολι.

Ο Αγιαξ μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 49ο λεπτό όταν ο Κλάασεν με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Η χαρά των Ολλανδών δεν κράτησε πολύ καθώς η Νάπολι μεγάλωσε ξανά το προβάδισμα στο 62' με τον Κβαρατσχέλια να γράφει το 3-1.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και εκτελεστή τον Μπέρβαιν, ο Αγιαξ μείωσε στο 83'.

Το τελικό 4-2 πέτυχε στο 90' ο Οσιμεν που κυνήγησε τη φάση, «έκλεψε» την μπάλα από τον αμυντικό του Αγιαξ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ολλανδών.

Δείτε συνολικά τις καλύτερες στιγμές του αγώνα...

Στο «Μετροπολιτάνο», η Κλαμπ Μπριζ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.