«Εξάσφαιρος» Ολυμπιακός με Μπιέλ και Κανός ξέσπασε στον Λεβαδειακό

Κωστής Παναγιώτου05 Μαρτίου 2023

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο διεκδίκησης αποτελέσματος από τον Λεβαδειακό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, σημειώνοντας έξι τέρματα, με τον Πεπ Μπιέλ και τον Κανός να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Πειραιωτών, καθώς πέτυχαν από δύο γκολ έκαστος.

Οι "ερυθρόλευκοι" με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 53 βαθμούς και μείωσαν στους δύο από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, οποίος αγωνίζεται αύριο (6/3) με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Βοιωτίας έμεινε στους 14 βαθμούς και στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά παιχνιδιού άνοιξε το σκορ, με τον Μπιέλ να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι από νωρίς έβαλαν βάσεις για μια ευρεία νίκη.

Στο 38ο λεπτό ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με ένα υπέροχο γκολ από τον Ίνμπομ Χουάνγκ, οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Οι Πειραιώτες είχαν σε όλο του πρώτο ημίχρονο την κατοχή της μπάλας, με τον Λεβαδειακό να κρατάει μόνο την ευκαιρία του Συμελίδη, η οποία όμως κατέληξε άουτ.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου μέρους (50') οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Φορτούνης πήρε τη μπάλα από τον Τσάπρα, οποίος γλίστρησε, τροφοδότησε τον Μπιέλ, εκείνο πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπιέλ ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, καθώς μετά από γέμισμα που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσάπρα. Ο Περράκης είδε τη φάση στο μόνιτορ και έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μπακαμπού να αναλαμβάνει την εκτέλεση πέναλτι, βάζοντας και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ (4-0).

Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών ο Σέρτζι Κανός σημείωσε δύο τέρματα (86', 88'), ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (12/3, 19:00) στην OPAP Arena, ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (12/3, 19:00).

Ολυμπιακός (Προπονητής: Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ανδρούτσος, Σαμασέκου, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Μασούρας (73' Μπουτούτσι), Φορτούνης (73' Βαλμπουενά), Μπιέλ (59' Κανός), Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί).

Λεβαδειακός (Προπονητής: Γ. Πετράκης): Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ (70' Νίκας), Μεχία (59' Μπελμόντ), Γιαννιώτας (83' Τόρο), Συμελίδης (58' Σαβιέρ), Βρακάς (70' Σαχπεκίδης), Δούμτσιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.