Έξαλλος ο Μουρίνιο με «προδότη» ποδοσφαιριστή του: «Του είπα να ψάξει ομάδα...»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Έξαλλος έγινε ο Ζοσέ Μουρίνιο με την συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή του, τον οποίο δεν κατονόμασε, μετά την ισοπαλία με 1-1 της Ρόμα στην έδρα της Σασουόλο. Ο Special One έκανε λόγο για «αντιεπαγγελματισμό» αλλά και για «προδοσία» στην προσπάθεια των υπόλοιπων παικτών του.

Η Ρόμα στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Σασουόλο, έμεινε στην ισοπαλία και παρέμεινε στη 6η θέση. Ο Έιμπραχαμ άνοιξε το σκορ στο 80ο λεπτό, όμως ο Πιναμόντι πέντε λεπτά αργότερα, με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Μουρίνιο μετά τον αγώνα, προχώρησε σε μία ασυνήθιστη κίνηση, «δείχνοντας με το δάχτυλο» έναν από τους παίκτες του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ενημέρωσε τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να ψάξει άμεσα για ομάδα.

«Η προσπάθεια της ομάδας προδόθηκε από έναν ποδοσφαιριστή. Πρόδωσε όλους τους υπόλοιπους. Δεν μίλησα έτσι για το λάθος που έκανε ο Ιμπάνιεζ στον προηγούμενο αγώνα, γιατί η συμπεριφορά του ήταν τέλεια. Λάθη θα γίνουν, είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά η λάθος και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όχι δεν είναι, συγγνώμη. Μίλησα ήδη για αυτό στα αποδυτήρια και δεν το κάνω συχνά, δεν μιλάω πολύ στην ομάδα μετά τα παιχνίδια. Παρέταξα 16 ποδοσφαιριστές και μου άρεσε η συμπεριφορά των 15. Δεν μου άρεσε του ενός και σας το είπα ήδη. Του είπα να ψάξει να βρει ομάδα τον Ιανουάριο.» ήταν οι δηλώσεις του Πορτογάλου μετά τον αγώνα, στις οποίες δεν ονόμασε τον παίκτη στον οποίο απευθύνεται.

Παρ'όλα αυτά, η Corriere Dello Sport, ισχυρίζεται πως ο «προδότης» είναι ο Ρικ Καρσντορπ. Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της, ο Μου, κράτησε τον Δανό δεξιό οπισθοφύλακα για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια, όπου μεταξύ άλλων τον ενημέρωσε να ψάξει άμεσα να βρει ομάδα. Ο Κάρσντορπ, που πέρασε ως αλλαγή στο 65' ήταν ο παίκτης από την πλευρά του οποίου προήλθε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο Μουρίνιο αφήνει να εννοηθεί πως ένας εκ των παικτών του ήταν ιδιαίτερα «παθητικός» κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η συμπεριφορά του Δανού, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ξεκίνησε να ενοχλεί το τεχνικό τιμ της ομάδας, από το ματς με την Λάτσιο, όταν ο παίκτης, βγαίνοντας αλλαγή κατευθήνθηκε κατευθείαν στα αποδυτήρια. Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2025, το μέλλον του πλέον μοιάζει αβέβαιο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το πόσο απόλυτος είναι ο Μουρίνιο στο πως αντιμετωπίζει τους παίκτες που τον απογοητεύουν.



Δείτε το γκολ που δέχεται η Ρόμα στο 2:17

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.