Πυρ και μανία ο Λουτσέσκου: «Μεγάλα συμφέροντα πίσω από τον αποκλεισμό μας!» (VID)

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Πυρ και μανία ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ από το ασιατικό Champions League λόγω κορωνοϊού. Στην ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού αρκετοί παίκτες διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό και αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα. Κάτι που μείωσε τις επιλογές τόσο για την αποστολή όσο και για την ενδεκάδα. 

Το ασιατικό Champions League με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι η Αλ Χιλάλ δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον αριθμό των 13 ποδοσφαιριστών, βάσει κανονισμών, και θεωρείται ότι η ομάδα του Λουτσέσκου αποσύρθηκε από την διοργάνωση.  

Αμέσως μετά ήρθε και η αντίδραση του Λουτσέσκου: «Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες. Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.