Έξαλλος ο Αταμάν: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;»

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Αρκετή ένταση είχε το τρίτο ημίχρονο του Game 2, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη ΜακάμπιΟ Εργκίν Αταμάν έγινε έξαλλος καθώς κατήγγειλε πως ένας Ισραηλινός μπήκε στα αποδυτήρια των «πρασίνων» μετά τον δεύτερο αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι. 

«Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ποιος είναι; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;», φώναζε ο Αταμάν, με τον Ισραηλινό να απαντά «Είμαι από το Ισραήλ», χωρίς όμως αυτό να ηρεμήσει τον 58χρονο τεχνικό. Επιπλέον, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως δέχθηκε απειλές από ανθρώπους της ομάδας του «Λαού» αποκαλύπτοντας ότι κάποιος από το σταφ της Μακάμπι τον πλησίασε στα αποδυτήρια και του είπε: «Θα δεις τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές»!

Η ιστοσελίδα Sport5 του Ισραήλ, επικαλούμενη πηγή από την ίδια την ομάδα διαψεύδει αυτή τη δήλωση, αναφέροντας πως «… λέει ψέματα ο Αταμάν. Κανένας άνθρωπος της Μακάμπι δεν μιλάει έτσι».

Συμπληρώνοντας,  «… η Μακάμπι προσπαθεί να αγνοήσει το θόρυβο που δημιουργεί ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία τις τελευταίες μέρες και δεν απάντησε στους ισχυρισμούς του για να μην ανεβάσει περισσότερο τους τόνους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.