Έξαλλοι οι οπαδοί της Τσέλσι – Ζητούν την απόλυση Ποτσετίνο και την επιστροφή Μουρίνιο

Metrosport Team03 Μαρτίου 2024

Πλήρως απογοητευμένοι φαίνεται πως είναι οι οπαδοί της Τσέλσι με την απόδοση της ομάδας και με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν την απόλυση του και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην ομάδα.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Τσέλσι δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο, ερχόμενη ισόπαλη με την Μπρέντφορντ με 2-2 μακριά από την έδρα της.

Αυτό το αποτέλεσμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς των «μπλε», με τον Αργεντίνο τεχνικό να βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα.

Οι φίλοι της Τσέλσι κάθε άλλο παρά κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για την εικόνα της ομάδας, για την οποία φέρουν μεγάλη ευθύνη οι επιλογές του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων να φωνάζουν ρυθμικά για να πιέσουν την διοίκηση να απολύσει τον Αργεντινό προπονητή και να φέρει πίσω τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα ο Ποτσετίνο εμφανίστηκε ανεπηρέαστος από το όλο κακό κλίμα στις κερκίδες κατά του ίδιου.

«Δεν ανησυχώ. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή τη σχέση. Κάποιος με ρώτησε, "Νιώθεις την αγάπη των θαυμαστών;" Όχι, ανάμεσα στον προπονητή και τους φιλάθλους η σχέση χτίζεται με τη νίκη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες», είπε με ηρεμία ο Αργεντινός. Ενώ συμπλήρωσε: «Αν δεν τους συμμορφωθούμε, θα ζητήσω αγάπη; Δεν θα ζητήσω τίποτα. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθήσω να αλλάξω αυτή την αντίληψη κερδίζοντας παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.