Εξαλλη η Ζέτα Δούκα με τη δήλωση Κούγια

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2021

Μια οργισμένη ανάρτηση στα social media έκανε πριν λίγη ώρα η Ζέτα Δούκα, με αφορμή τη δήλωση που απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας στους δημοσιογράφους. Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ενημέρωσε και επίσημα ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μια φράση όμως από τη δήλωσή του προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, και ήταν η εξής: “Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για “επαγγελματίες” ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.


Η Ζέτα Δούκα, η οποία έκανε την αρχή καταγγέλλοντας τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική βία και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος, έδειξε την αγανάκτισή της με τη συγκεκριμένη δήλωση, όπως αναφέρει το tlife.gr, γράφοντας χαρακτηριστικά στα Instagram Stories της: «Οι θύτες πρέπει να φοβούνται. Όχι τα θύματα! Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί ό,τι και να γίνει! Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι έτοιμη γι’ αυτό και αποτελεί το δίχτυ προστασίας τους! Οι μέθοδοι αναχαίτισης της αλήθειας αποδεικνύονται παλιές».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.