Εξαιρετικό το timing για τη Βίγια-Ρεάλ!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος21 Νοεμβρίου 2020

Επιτέλους (ξανά) Πρωταθλήματα. Αυτές οι διακοπές για τις Εθνικές ομάδες βγάζουν από τον ρυθμό κάθε σύλλογο. Σε κάθε επιστροφή όμως χρειάζεται προσοχή.

Η αλήθεια είναι πως σ’ αυτή την αγωνιστική τα δεδομένα είναι πιο μοιρασμένα, καθώς και στην Ισπανία έχει καλά παιχνίδια για ποντάρισμα. Ξεκινώντας από τους Ίβηρες με την εικόνα της Βιγιαρεάλ συνολικά (9 ματς αήττητη, 4 σερί νίκες στην Ισπανία) και ιδιαίτερα στο Θεράμικα, την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει προβληματική άμυνα, απουσίες (που πρέπει να τσεκάρουμε ως το τέλος) και τον Ζιντάν στο στόχαστρο της κριτικής, σαφώς και αξίζει το ρίσκο του 1 και σε καλή απόδοση. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να συνεχιστεί η αδιανόητη αστοχία της Σεβίγια. 

Η Θέλτα με Κουδέτ πλέον στον πάγκο και αλλαγμένο κλίμα ελπίζω να δώσει ένα γκολ γιατί το αμφίσκορο είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης. Στο ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα έχουμε δεδομένη την απουσία του Σουάρες. Δεδομένο το γεγονός πως η Ατλέτικο δεν κερδίζει 10 χρόνια την Μπάρτσα στην έδρα της. Δεδομένο το άστρο του Ζοάο Φέλιξ και την ασταθή απόδοση των Καταλανών. Με Σουάρες άξιζε το ρίσκο στον άσο. Τώρα είναι προτιμότερο να πάμε στα γκολ σε Combo. Τελευταία στάση στην Ισπανία το Κάδιθ-Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι πηγαίνουν... τρένο, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην La Liga και πείθουν με την εικόνα τους. Η Κάδιθ δεν έχει κερδίσει εντός (0-2-2) και θα λείψει από τον πάγκο με κορωνοϊό ο προπονητής της. Η απόδοση μεσοβδόμαδα έπεσε κοντά στο 1.80…

Στην Ιταλία σκοράρουν περισσότερο από τους Ισπανούς φέτος ως τώρα. Η Γιουβέντους δεν χωρά να κάνει άλλη γκέλα. Της λείπουν οι στόπερ Κιελίνι-Μπονούτσι, δεν θέλγει και απέναντί της έχει την καλή επιθετικά Κάλιαρι. Ελκυστικός ο 1 με GG. Στην Τσεζένα η Σπέτσια με αρκετές απουσίες υποδέχεται την Αταλάντα που ξαναμπαίνει σε ρυθμό συνεχόμενων αγώνων και σύμφωνα με το πλάνο παιχνιδιού και των δύο είναι πιθανή μια νίκη των Μπεργκαμάσκι με υψηλό σκορ. Ο Πραντέλι επέστρεψε στους πάγκους και συγκεκριμένα σ’ αυτόν της Φιορεντίνα αντί του Ιακίνι, η Μπενεβέντο του Πίπο Ιντζάγκι χωλαίνει αμυντικά και η νίκη των “Βιόλα” είναι καλό “μαξιλαράκι”. 

Αντίστοιχης απόδοσης είναι και η νίκη της σοβαρής φέτος Ρόμα κόντρα στην αδύναμη Πάρμα που δεν μπορεί να επαναλαμβάνει συνέχεια εκπλήξεις όπως στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ. Κλείνω με δύο ματς που μπορεί να έχουν πολλά γκολ. Στη Γένοβα το Σαμπντόρια-Μπολόνια εξαιτίας των απουσιών των γηπεδούχων που επιθετικά είναι καλοί και του σερί των φιλοξενούμενων που μετρούν 40 αγώνες που δέχονται γκολ. Επιστρέφει και ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς παρεμπιπτόντως στη Γένοβα… Στο Σαν Πάολο το “ζευγάρι” Νάπολι-Μίλαν έχει δώσει στην παράδοση των τελευταίων ετών πολλά GG&Over. Και οι δύο είναι σε καλό επίπεδο αν και η Μίλαν δείχνει να κάνει ένα μικρό ντεφορμάρισμα. Ότι διαλέξει ο καθένας, από τα μικρά, ως τα πιο μεγάλα. Αυτή τη φορά λέω να ξεχωρίσω τις πιο υψηλές αποδόσεις σε δελτίο. Καλή "χημεία" και τύχη σε όλους...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1 & G/G

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ G/G

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ G/G & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.