Νικολαΐδης: «Τι μας είπε ο Πέτζα πριν το μεγάλο τρίποντο στο ΣΕΦ»

Metrosport Team06 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Νικολαΐδης και θυμήθηκε τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού που τον έστειλε στον τελικό του Πρωταθλήματος

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήραμε μεγάλη νίκη με το τρίποντο του Πέτζα και μετά από πολλά χρόνια προκριθήκαμε στον τελικό και αφήσαμε εκτός τον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό.

Ο Πέτζα ήταν εξαιρετικό ταλέντο και εξελίχθηκε σε τέρας του NBA.Ο ίδιος ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω και το έκανε μέσα στο ΣΕΦ. Μάλιστα μας είχε πει ότι ήταν σίγουρος πως θα βάλει νικητήριο σουτ κι αυτό έγινε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κακά τα ψέματα το χρήμα κινεί τον επαγγελματικό αθλητισμό. Στη Θεσσαλονίκη οι ομάδες θεωρούσαν ότι με τα χρήματα που θα ξοδέψουν θα τα βρουν και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση έφτασαν εκεί που είναι τώρα».

Για τον Αλέξανδρο:

«Το παιδί είχε πάρει μπρος, τον πιστεύει η ομάδα, αλλά μας φρέναρε όλους ο κορωνοϊός και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Από τη Δευτέρα προσπαθούμε να βρούμε την κανονικότητα μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.