Εβδομάδα υπογραφών και ανακοινώσεων στον Άρη

Metrosport Team03 Αυγούστου 2020

Θέμα λίγων ωρών φαίνεται πως είναι η επισημοποίηση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων, μετά την αναστολή των ban από τη FIFA. Οι “κιτρινόμαυροι” αρχίζουν τη διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ, ώστε να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότεροι στην έναρξη της προετοιμασίας, ενώ εντείνουν τις επαφές, προκειμένου να συμφωνήσουν με τα... βαριά χαρτιά.

Πρώτοι στη λίστα βρίσκονται οι “γνωστοί”, Φακούντο Μπερτόλιο, Εμάνουελ Σάκιτς και Εσάν Χατζισαφί, οι οποίοι θα είναι μεταξύ εκείνων, οι οποίοι προβάρουν ήδη την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Παράλληλα, δρομολογείται ήδη η άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, που αφορούν στην εγκατάσταση και διαμονή τους στην πόλη.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επαφές των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τους βασικούς στόχους, όπως οι Αρμάντο Σαντίκου και Γκαστόν Σίλβα, οι οποίοι θέλουν όμως χρόνο, έως ότου έρθουν σε συμφωνία με την ΠΑΕ. Αυτός είναι και ο λόγος, που, ούτως ή άλλως, είναι stand by εναλλακτικές επιλογές, σε περίπτωση που αμφότεροι δεν τα βρουν με την ομάδα.

Περιμένει Ματέο

Χωρίς εξέλιξη πέρασαν οι τελευταίες μέρες, όσον αφορά τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά με την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα και περιμένει να μάθει τα νεότερα, όπως συμβαίνει και με τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Άρης είναι το φαβορί για την απόκτηση του βραχύσωμου χαφ, ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί και ο τρόπος, καθώς η σερβική ομάδα φέρεται να ζητά περί 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσει. Ο Ολυμπιακός είναι μεταξύ των ομάδων, οι οποίες ενδιαφέρονται, ωστόσο ούτε οι “ερυθρόλευκοι” ξέρουν ακριβώς τις προθέσεις του Ερυθρού Αστέρα. Όπως και να' χει, στην Αλκμήνης αναμένουν τη μέρα, που ο Ματέο θα κάνει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.