Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα για τον Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης16 Νοεμβρίου 2021

Την επόμενη ημέρα μετά το ματς με τον Άρη κοιτούν σε όλα τα επίπεδα για τον Ηρακλή με τις συζητήσεις για την αλλαγή στο μάνατζμεντ να είναι στην τελική ευθεία και σήμερα ίσως υπάρχουν και εξελίξεις.

Ακόμα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρακλής εκτός από τα διαιτητικά παράπονα για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την καλή του εικόνα όπως και σε άλλα ματς. Ο Κώστας Μέξας εμφανώς παρουσίασε μια πολύ αλλαγμένη ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα κρίνει τα πάντα. Ο Ηρακλής έχει ρεκόρ 1-5 και με δεδομένη την τιμωρία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οπότε πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες για να φύγει από το άγχος του υποβιβασμού.

Ο Κώστας Μέξας αναζητεί στην αγορά των ξένων παικτών έναν περιφερειακό σκόρερ, είτε στις θέσεις “1-2”, είτε στις θέσεις “2-3”, αναλόγως με τον αθλητή, που θα εντοπιστεί και θα πείσει ότι μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια του Τόνι Ντάγκλας στην επίθεση, καθώς ο 35χρονος πόιντ γκαρντ είναι σταθερά εκείνος, ο οποίος “κουβαλά” την ομάδα στην επίθεση. Μένει να φανεί τι μπορεί να βρει.

Τέλος, η ομάδα είχε ρεπό xθες και θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με την Mornar Bar (17/11, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.